Tarieven

Privéles 30 minuten € 18,50- ( 10 lessen € 170,-)

Dit is wat mij betreft de beste manier om gitaar te leren spelen. Ik kan dan goed letten op je handen en houding en als het nodig is dit corrigeren. Maar nog belangrijker is dat het lesmateriaal aangepast kan worden aan jouw smaak en niveau, zodat het leuk èn te doen is.

Bij www.gitaarleskoggenland.jouwweb.nl (ook Zwaag, Blokker en Hoorn) werken we niet met contracten en zit je dus niet vast aan een lange looptijd. 

Duoles 30 minuten € 14,- p/p.

Ook is het mogelijk om met z'n tweeën gitaarles te krijgen. Dit is natuurlijk heel gezellig en daarom ook belangrijk, maar bedenk wel dat er toch vaak door omstandigheden niveauverschil ontstaat welke het leerproces vertraagt.  

Subsidie.

Voor inwoners van Koggenland geldt dat men recht heeft op subsidie voor muziekles. Kijk op www.koggenland.nl voor meer informatie.

Incidenteel.

Bij www.gitaarleskoggenland.jouwweb.nl (ook Zwaag, Blokker en Hoorn) bestaat ook de mogelijkheid om af en toe, of met een tienlessenkaart, gitaarles te krijgen. De lesdag en tijd kan dan wel variëren. Bel of mail voor informatie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb