Tarieven

Privéles 30 minuten € 17,50- ( 10 lessen € 160,-)

Dit is wat mij betreft de beste manier om gitaar te leren spelen. Ik kan dan goed letten op je handen en houding en als het nodig is dit corrigeren. Maar nog belangrijker is dat ik het lesmateriaal kan aanpassen aan jouw niveau, zodat het niet te moeilijk maar ook niet te makkelijk voor je is.

Bij www.gitaarleskoggenland.jouwweb.nl (ook Zwaag, Blokker en Hoorn) werken we niet met contracten en zit je dus niet vast aan een lange looptijd. 

Duoles 30 minuten € 12,- p/p.

Ook is het mogelijk om met z'n tweeën gitaarles te krijgen. Dit is natuurlijk heel gezellig en daarom ook belangrijk, maar bedenk wel dat de langzaamste leerling het leertempo bepaalt en dat er toch vaak, door omstandigheden, niveauverschil kan ontstaan.  

Subsidie.

Voor inwoners van Koggenland geldt dat men recht op subsidie heeft voor muziekles. Kijk op www.koggenland.nl voor meer informatie.

Incidenteel.

Bij www.gitaarleskoggenland.jouwweb.nl (ook Zwaag, Blokker en Hoorn) bestaat ook de mogelijkheid om af en toe, of met een tienlessenkaart, gitaarles te krijgen. De lesdag en tijd kan dan wel variëren. Bel of mail voor informatie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb