Even voorstellen

Mijn naam is George Vlaar, eigenaar van www.gitaarleskoggenland.jouwweb.nl, docerend musicus van beroep, en in 1995 afgestudeerd aan de afdeling jazz en pop van het conservatorium in Alkmaar. Mijn mentors waren o.a. Hans Kunneman en Walter de Graaff. Van hen heb ik de fijne kneepjes van het gitaarspel geleerd maar ook van het lesgeven.

Gitaarspelen

Muziek zat bij ons in de familie maar saxofoon of accordeon spelen leek me niks, dus toen ik genoeg gespaard had besloot ik een gitaar te kopen. Deze was niet goed afgesteld en veel te zwaar om op te spelen, maar ik kon eindelijk beginnen. Youtube was er niet dus met een akkoordenboekje en de radio probeerde ik op mijn gehoor liedjes uit te zoeken o.a. van CCR, Boudewijn de Groot, Simon & Garfunkel, Rolling Stones, Yes, Pink Floyd, The Eagles, echt van alles.

Pas later ben ik op gitaarles gegaan. Tegenwoordig geef ik les bij Muziekcentrum Hoorn in Manifesto en natuurlijk Koggenland. Nog steeds heb ik veel profijt van die eerste jaren, al besef ik wel dat met een goede gitaarcoach, mijn basis gitaarspel veel beter zou zijn geweest.

Optreden

Natuurlijk ging ook ik na een aantal jaren spelen in diverse coverbands waar ik ook keyboards speelde. Een leerzame periode zowel muzikaal als op zakelijk gebied! Ook op het conservatorium werd natuurlijk veel samen gespeeld.

 

Op dit moment speel ik in de tributeband Another Journey, en we spelen alleen muziek van Journey (van de hit "Don't Stop Believin'"). Met gemotiveerde muzikanten werken aan goeie muziek, een goed geluid en dan lekker spelen, dat is toch het mooiste wat er is!

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb